BABYMETAL Continuation~

View previous topic View next topic Go down

BABYMETAL Continuation~

Post by None on Sat Feb 02, 2013 8:35 pm

On February 1st, BABYMETAL held their live, ”I、D、Z~LEGEND ‘Z’” at Zepp Tokyo.

[You must be registered and logged in to see this image.]

BABYMETAL is a sub unit of idol group Sakura Gakuin consisting of SU-METAL (Nakamoto Suzuka), MOAMETAL (Kikuchi Moa), and YUIMETAL (Mizuno Yui). As a general rule, Sakura Gakuin members graduate from the group when they graduate from junior high school, and a member SU-METAL (Nakamoto Suzuka) will be graduating from Sakura Gakuin in March. Therefore, there were rumors among the fans that BABYMETAL would disband or they would change the members, with SU-METAL’s graduation.

However, during the live, they announced that BABYMETAL would continue their activities though it would be only for a limited time, and they would also hold a live concert at NHK Hall on June 30th, which brought great shouts of joy from the audience of 2,500. There is no information regarding their detailed activity period at this moment.

At the live, BABYMETAL performed a total of 11 songs including their major debut single “Ijime, Dame, Zettai” released in January and “Headbangeeeeerrrrr!!!!!

Source: tokyohive

karena masih baru, news nya copas dulu malu

None
Administrator
Administrator

Posts : 618
Reputation : 43
Join date : 2013-01-28
Age : 23
Location : di ujung rembulan~

http://songforsmiling.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by antizombie6 on Sun Feb 03, 2013 12:00 pm

saya Sunguh Senang Mendegar nya dance bunny 1 semangat

antizombie6
Bear

Posts : 16
Reputation : 0
Join date : 2013-02-02
Age : 21
Location : Banjarmasin

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by None on Sun Feb 03, 2013 12:02 pm

tapi yang gw bingung itu. "it would be only for a limited time" bingung
apa cuman sementara doang? bisik

None
Administrator
Administrator

Posts : 618
Reputation : 43
Join date : 2013-01-28
Age : 23
Location : di ujung rembulan~

http://songforsmiling.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by antizombie6 on Sun Feb 03, 2013 12:15 pm

Ekky wrote:tapi yang gw bingung itu. "it would be only for a limited time" bingung
apa cuman sementara doang? bisik

Mungkin Begitu

antizombie6
Bear

Posts : 16
Reputation : 0
Join date : 2013-02-02
Age : 21
Location : Banjarmasin

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by qiera on Sun Feb 03, 2013 12:38 pm

ada yang taw kontrak babymetal dengan labelnya itu sampe berapa single [You must be registered and logged in to see this image.]
jangan2 ini gak dibubarin sementara gara2 masih terikat kontrak [You must be registered and logged in to see this image.]

qiera
Transfer Student

Posts : 53
Reputation : 2
Join date : 2013-02-03

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by None on Sun Feb 03, 2013 12:50 pm

qiera wrote:ada yang taw kontrak babymetal dengan labelnya itu sampe berapa single [You must be registered and logged in to see this image.]
jangan2 ini gak dibubarin sementara gara2 masih terikat kontrak [You must be registered and logged in to see this image.]

wkkwwk.. make sense kiss wall bunny
rumornya ada tur sama album 2013. mungkin abis itu kali ?

None
Administrator
Administrator

Posts : 618
Reputation : 43
Join date : 2013-01-28
Age : 23
Location : di ujung rembulan~

http://songforsmiling.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by dhe~ on Sun Feb 03, 2013 4:43 pm

takut
janganplisplisplis jangan
huhu padahal baru mulai worldwide ya~ udah mulai terkenal masa udah mau bubar
ke indonesia juga belum

boleh ga sih, kalo udh lulus dari sekolah tetep ikut "ekskul"
Su Jadi pembina kek gitu #eh

dhe~
Bear

Posts : 6
Reputation : 1
Join date : 2013-02-03
Age : 21
Location : under the same sky as everyone

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by kiririn_kirin on Sun Feb 03, 2013 4:54 pm

"it would be only for a limited time"
arrrrrrrgh bikin bingung..

demi BM ,tau tau nanti SG ngubah konsep :shock: [You must be registered and logged in to see this image.] #abaikan

ato ngga nanti BM bubar.
trus di revive lg pas yui ma moa dah lulus [You must be registered and logged in to see this image.]

------
Spoiler:

ini knp BM ngga di satuin di club activity? [You must be registered and logged in to see this image.]
rasa nya lebih enak kalo bareng2 disitu, biar ngga kepisah2.
#justmyopinion [You must be registered and logged in to see this image.]

kiririn_kirin
Bear

Posts : 35
Reputation : 1
Join date : 2013-02-02
Location : Venus

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by aryswisnu666 on Mon Feb 04, 2013 12:51 am

kiririn_kirin wrote:

demi BM ,tau tau nanti SG ngubah konsep :shock: [You must be registered and logged in to see this image.] #abaikan
ngerubah konsep jadi gimana? mikir

----------

"it would be only for a limited time" itu mungkin mau di ganti namanya babymetal biar lepas dari image bagian club sakura gakuin

aryswisnu666
6th grader
6th grader

Posts : 276
Reputation : 8
Join date : 2013-02-03
Location : between Nene's toothless

https://twitter.com/ARYSWISNU

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by kiririn_kirin on Mon Feb 04, 2013 10:45 am

aryswisnu666 wrote:
ngerubah konsep jadi gimana? [You must be registered and logged in to see this image.]

----------

"it would be only for a limited time" itu mungkin mau di ganti namanya babymetal biar lepas dari image bagian club sakura gakuin [You must be registered and logged in to see this image.]

abis dipikir pikir kyknya ngga mungkin rubah konsep

namanya diganti jadi LOLIMETAL


tp kalo ada yg di ganti ganti rasanya ngga enak yaaa [You must be registered and logged in to see this image.]

kiririn_kirin
Bear

Posts : 35
Reputation : 1
Join date : 2013-02-02
Location : Venus

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by BlueMiracle on Mon Feb 04, 2013 10:51 am

kiririn_kirin wrote:
aryswisnu666 wrote:
ngerubah konsep jadi gimana? [You must be registered and logged in to see this image.]

----------

"it would be only for a limited time" itu mungkin mau di ganti namanya babymetal biar lepas dari image bagian club sakura gakuin [You must be registered and logged in to see this image.]

abis dipikir pikir kyknya ngga mungkin rubah konsep

namanya diganti jadi LOLIMETAL


tp kalo ada yg di ganti ganti rasanya ngga enak yaaa [You must be registered and logged in to see this image.]

ya neh...
ga enak banget kalo pake di ganti segala...
jadinya ga familiar lagi bingung

BlueMiracle
Papa Bear
Papa Bear

Posts : 2109
Reputation : 78
Join date : 2013-01-29
Age : 27
Location : In Suu-Chan & Hinata-Chan Hearts

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by kulikoding on Mon Feb 04, 2013 5:06 pm

dari semua unitnya sakura gakuin, baby metal yang paling fresh dan unik
so, sayang bgt kalo harus bubar..

kulikoding
6th grader
6th grader

Posts : 232
Reputation : 4
Join date : 2013-02-03
Location : 5th dimension

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by None on Mon Feb 04, 2013 5:19 pm

kulikoding wrote:dari semua unitnya sakura gakuin, baby metal yang paling fresh dan unik
so, sayang bgt kalo harus bubar..

kalo diliat2 lebih dalam lagi BM itu ga bener2 fresh.
yg lebih fresh itu Twinklestar.

None
Administrator
Administrator

Posts : 618
Reputation : 43
Join date : 2013-01-28
Age : 23
Location : di ujung rembulan~

http://songforsmiling.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by aryswisnu666 on Mon Feb 04, 2013 5:29 pm

^setuju top
toh metal nya gak pure metal, clean vocal nya lebih banyak (kecuali di lagu babymetal death), tapi masih bisa sih disebut metal rokok
kalo twinklestars lebih energic sama seger liat nya nosebleed
entah karna sambil main baton atau karna banyakan lolinya nyengir

aryswisnu666
6th grader
6th grader

Posts : 276
Reputation : 8
Join date : 2013-02-03
Location : between Nene's toothless

https://twitter.com/ARYSWISNU

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by None on Mon Feb 04, 2013 5:32 pm

aryswisnu666 wrote:^setuju top
toh metal nya gak pure metal, clean vocal nya lebih banyak (kecuali di lagu babymetal death), tapi masih bisa sih disebut metal rokok
kalo twinklestars lebih energic sama seger liat nya nosebleed
entah karna sambil main baton atau karna banyakan lolinya nyengir

Metal ga harus scream ato growl gan..
sambil maen baton gitu seru liat live nya..
coba BABYMETAL maen baton nyengir
--

hm.. semoga Pastel Wind bisa mengikuti jejak Twinklestar top

None
Administrator
Administrator

Posts : 618
Reputation : 43
Join date : 2013-01-28
Age : 23
Location : di ujung rembulan~

http://songforsmiling.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by aryswisnu666 on Mon Feb 04, 2013 5:43 pm

Ekky wrote:

Metal ga harus scream ato growl gan..
sambil maen baton gitu seru liat live nya..
coba BABYMETAL maen baton nyengir
--

hm.. semoga Pastel Wind bisa mengikuti jejak Twinklestar top
iya makanya saya bilang "masih bisa sih disebut metal" me gusta
ya agak ngeri juga ntar yg headbang kelempar baton takut

------------
nyanyi sambil main tenis? celeng asepetet by Pastel Wind cool

aryswisnu666
6th grader
6th grader

Posts : 276
Reputation : 8
Join date : 2013-02-03
Location : between Nene's toothless

https://twitter.com/ARYSWISNU

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by kulikoding on Mon Feb 04, 2013 7:29 pm

Ekky wrote:
kalo diliat2 lebih dalam lagi BM itu ga bener2 fresh.
yg lebih fresh itu Twinklestar.
twinklestars yg mana ya??googling dulu...maklum nubi hormat
well, paling nggak gue pribadi baru pertama kali liat ada loli2 pada headbang kayak trio macan ya di baby metal ini..thats why gue bilang fresh...
kyknya gue musti banyak nyari tau tentang sakura gakuin, grup yg super unik ini..

kulikoding
6th grader
6th grader

Posts : 232
Reputation : 4
Join date : 2013-02-03
Location : 5th dimension

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by SkyDewa on Mon Feb 04, 2013 8:21 pm

kulikoding wrote:
well, paling nggak gue pribadi baru pertama kali liat ada loli2 pada headbang kayak trio macan ya di baby metal ini..thats why gue bilang fresh...
kyknya gue musti banyak nyari tau tentang sakura gakuin, grup yg super unik ini..

ya... kalo pertama kali liat BM emang presh... b*tch please

tpi bear kelas bantam seperti ekky wajar merasa nggk presh lagi... Headbang

btw, cari tw twinkle2 loli stars bisa di sini

Code:
http://songforsmiling.forumid.net/t60-twinklestars

_________________
The '98s

[You must be registered and logged in to see this image.]

SkyDewa
Sensei

Posts : 1252
Reputation : 67
Join date : 2013-01-29
Location : Troll is a fvcking art!

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by BlueMiracle on Tue Feb 05, 2013 8:12 am

BabyMetal tuh campuran loli & heavy metal...
baru pertama kali di dunia loh

BlueMiracle
Papa Bear
Papa Bear

Posts : 2109
Reputation : 78
Join date : 2013-01-29
Age : 27
Location : In Suu-Chan & Hinata-Chan Hearts

Back to top Go down

Re: BABYMETAL Continuation~

Post by Sponsored content Today at 9:23 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum